agonia
english

v3
 

Agonia.Net | Policy | Mission Contact | Participate
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Article Communities Contest Essay Multimedia Personals Poetry Press Prose _QUOTE Screenplay Special

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texts by the same author Members comments


print e-mail
Views: 20124 .Duminică - Cenaclu Literar la Cafe Deko - 2 critici și 3 scriitori
communities [ poezie.ro ]
critică: Octavian Soviany și Alexandru Matei Compilation: anunturi si cronici cenaclu Agonia.ro

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
by [raduh ]

2008-11-04  | [This text should be read in romana]    | Café Deko devine începând de duminică, 9 noiembrie 2008, ora 15:00, un spațiu de dezbateri și întâlniri literare, cu scriitori și critici consacrați.

“Cenaclul de la Deko” își propune să aducă în prim planul vieții publice scriitori care au debutat în volum, care au confirmat, dar și să descopere și să încurajeze exponenți ai noilor valuri literare. Scriitorii invitați la această primă ediție vor fi Ioana Bogdan, Livia Roșca și Andra Rotaru. Criticii prezenți la această ediție de cenaclu pentru a nuanța și incita spiritele vor fi binecunoscutul scriitor și critic Octavian Soviany și tânărul critic și eseist Alexandru Matei.

După o serie de închideri și redeschideri, în spațiul literar, al diverselor cenacluri care au funcționat în București cu întreruperi, este nevoie de un reper stabil pentru iubitorii de poezie și proză. Un cenaclu interactiv, care își propune să transmită în curând live, și să devină o arhivă culturală de referință.

Intrarea este liberă oricărui iubitor de literatură și de critică literară constructivă.

În funcție de timpul rămas disponibil după încheierea "ostilităților" vom încerca să acordăm celor care vor veni pregătiți să citească șansa de a se face remarcați, timpul alocat fiecărui amator de lectură fiind de maxim 5 minute, în limita timpului rămas disponibil după "main event". Cei care doresc să citească în această duminică sunt invitați să își exprime intenția prin email la adresa [email protected].

De asemenea, cei care își doresc să citească în cadrul oficial al cenaclului, într-o ediție viitoare, sub privirile și tirul criticii, sunt rugați să ne trimită prin email la [email protected] câteva mostre din materialele proprii, furnizarea de materiale fiind recomandată în special în cazul în care respectivii autori nu sunt prezenți pe www.agonia.ro.

Vă așteptăm!

Referințe web:
Jurnal Octavian Soviany
Jurnal Livia Roșca
Cenacluri Literare - partener media
Sapte Seri - partener media


.  |


 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Home of Literature, Poetry and Culture. Write and enjoy articles, essays, prose, classic poetry and contests. poezii
poezii
poezii  Search  Agonia.Net  

Reproduction of any materials without our permission is strictly prohibited.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Privacy and publication policy

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!