agonia
english

v3
 

Agonia.Net | Policy | Mission Contact | Participate
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Article Communities Contest Essay Multimedia Personals Poetry Press Prose _QUOTE Screenplay Special

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texts by the same author Members comments


print e-mail
Views: 16015 .Cenaclul de la Deko - a doua ediție - 3 noi scriitori
communities [ poezie.ro ]
critică: O. Soviany, A. Matei, moderator: F.Nicolau

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
by [raduh ]

2008-11-12  | [This text should be read in romana]    | Café Deko a devenit din 9 noiembrie 2008 un spațiu de dezbateri și întâlniri literare, cu scriitori și critici consacrați. Veți putea citi în curând într-un material separat o cronică a acelei prime ediții de cenaclu.

“Cenaclul de la Deko” își propune să aducă în prim planul vieții publice scriitori care au debutat în volum, care au confirmat, dar și să descopere și să încurajeze exponenți ai noilor valuri literare. Scriitorii invitați la a doua ediție vor fi Daniela Șontică, Miruna Vlada și Vlad Moldovan. Binecunoscutul scriitor și critic Octavian Soviany și tânărul critic și eseist Alexandru Matei, criticii prezenți la prima ediție, ne vor onora cu prezența și la acest cenaclu.
Discuțiile vor fi deschise și moderate de scriitorul și criticul Felix Nicolau. Până la data cenaclului sperăm să mai putem anunța aici alte câteva suprize importante.

Cenaclul de la Deko este un cenaclu interactiv, care își propune să transmită în curând și live, și care își propune să devină o arhivă culturală de referință. Imagini de la prima ediție de cenaclu pot fi răsfoite la arhiva foto Cenaclu Deko.

Intrarea este liberă tuturor iubitorilor de literatură și de critică literară constructivă.

Cei care își doresc să citească în cadrul oficial al cenaclului, într-o ediție viitoare, sub privirile și tirul criticii, sunt rugați să ne trimită prin email la [email protected] câteva mostre din materialele proprii.

Vă așteptăm!

Referințe web:
Jurnal Octavian Soviany
Jurnal Miruna Vlada
Jurnal Vlad Moldovan
Profil Daniela Șontică

Cenacluri Literare - partener media.  |


 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Home of Literature, Poetry and Culture. Write and enjoy articles, essays, prose, classic poetry and contests. poezii
poezii
poezii  Search  Agonia.Net  

Reproduction of any materials without our permission is strictly prohibited.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Privacy and publication policy

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!