agonia
english

v3
 

Agonia.Net | Policy | Mission Contact | Participate
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Article Communities Contest Essay Multimedia Personals Poetry Press Prose _QUOTE Screenplay Special

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texts by the same author


Translations of this text
0

 Members comments


print e-mail
Views: 5506 .



Titlu pentru So Young
poetry [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
by [Yi_Sang_(Haekyong_Kim) ]

2005-01-24  | [This text should be read in romana]    |  Submited by error



1.

Înaintea chipului tău sub clar de lună, chipul meu se acoperă cu o foaie subțire de oboseală; vorbele mele de laudă pentru tine nu se rostesc și, ca un suspin care gâdilă ușa glisantă, pătrund în părul tău cu parfum de camelii din grădină și replantează tristețea mea ca pe niște lăstare – unul câte unul.



2.

Când hoinărești pe câmpul de lut, urmele adânci lăsate de tocurile pantofilor tăi se umplu cu apă de ploaie; e paharul meu care suferă de nedreptatea întoarsă spre cer, înainte ca tristețea mea obosită de minciunile și glumele tale să fi inceput să sângereze, e paharul meu răsturnat de urmele tale rătăcitoare pe câmpul de lut.



3.

Când razele lunii îmi alunecă pe spate, pe pata de pe saltea, atunci în umbră-mi apar urme de sânge ca niște ardei roșii, iar apa rece surprinsă de razele lunii, picătură cu picătură, îmi impregnează venele; atunci te uiți la inima din cârpă, torturată pe nedrept de foamea care a mestecat și a înghițit cărămida mea, și o vei fi considerând un acvariu.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Home of Literature, Poetry and Culture. Write and enjoy articles, essays, prose, classic poetry and contests. poezii
poezii
poezii  Search  Agonia.Net  

Reproduction of any materials without our permission is strictly prohibited.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Privacy and publication policy

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!